top of page

OUR FAB STORY

Welkom bij Perfect Eyelash

Het Nederlandse beautymerk voor wimper - en wenkbrauw producten, opleidingen en behandelingen, voor consumenten en professionals.

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 9 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben we altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Dit heeft alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

Dankzij een Internationaal verspreid eigen merk in 26 landen van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen we trots stellen dat wij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan we voor.

We zijn als team trots dat wij in 2019 zijn verkozen tot Best International Lash Studio en tevens in 2020 tot Best international Lash Brand.

bottom of page