top of page

Sat, Nov 25

|

Charlie's beauty

Ombré Powderbrows

Bij Ombré Powder Brows worden wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Op een hele subtiele wijze wordt pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Ombré Powder Brows is een semipermanente wenkbrauw behandeling die machinaal wordt uitgevoerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ombré Powderbrows
Ombré Powderbrows

Time & Location

Nov 25, 2023, 9:30 AM – Nov 26, 2023, 5:30 PM

Charlie's beauty, Stationsstraat 6, 1861 Meise, België

About the event

De eerste twee dagen van de Ombré Powder Brows training zijn aansluitend, waarna je zelfstandig aan de slag kunt. In de praktijk zul je tegen dingen aanlopen en daarom plannen we ongeveer 8-10 weken later een derde dag (terugkomdag) in. 

Tijdens deze dag behaal je het examen, voer je een touch-up behandeling uit op één van jouw modellen van de training en met behulp van tips en tricks van de trainer kun je je techniek finetunen.  Als afsluiting op de terugkomdag zal jouw certificaat worden uitgereikt.Interessant en leerzaam voor elke stylist, ongeacht het ervaringsniveauInteressant en leerzaam voor elke stylist, ongeacht het ervaringsniveau. Mocht je al wel ervaring hebben op het gebied van andere spmu is dit natuurlijk wel mooi meegenomen.

3-daagse training De eerste 2 dagen van de training zijn aansluitend, de 3e dag is de terugkomdag die in overleg plaats vindt 8 - 12 weken na naar de eerste 2 dagen. Wij zijn een gecertificeerde trainingsacademie met keurmerk en Europese normen Je wordt getraind in een groep met maximaal 2 personen. De prijs is inclusief gebruik van de PE Cosmetics producten tijdens de training. Keurmerken:Junior keurmerk: Deze ontvang je direct na de 3e dag van de training. Master keurmerk: na 1 jaar. Maak een complete video van de gehele behandeling en stuur resultaat foto’s door, deze worden door onze trainer beoordeeld. Als dit op masterniveau is ontvang je het master keurmerk. Professional keurmerk: na 1,5 tot 2 jaar. Maak een complete video van de gehele behandeling en stuur resultaat foto’s door, deze worden door onze trainer beoordeeld. Als het op professioneel niveau is ontvang je het professional keurmerk.

TIJDSCHEMA

DAG 1:Ontvangst Welkom & koffie/ thee (30 minuten)

Theorie Informatie over producten, pigmenten, tools, technieken, hygiene, veiligheid en nazorg, praktijk uitleg. Inclusief toelichting op de Starterkit. (3 uur)

Lunch Heerlijk verzorgde lunch (ook vegetarisch op aanvraag), met de mogelijkheid vragen te stellen aan de trainer. (30-45 minuten)

Oefenen Oefenen van de techniek op een silicone huid/pad. (3 uur)

Demo 

DAG 2:

Klaarzetten werkplek Klaarzetten van alle materialen volgende de GGD-richtlijnen (15 minuten)

Model 1 Behandeling uitvoeren op model 1 onder intensieve begeleiding van de trainer. (3,5 uur)

Lunch Heerlijk verzorgde lunch (ook vegetarisch op aanvraag), met de mogelijkheid vragen te stellen aan de trainer.

Model 2 Behandeling uitvoeren op model 1 onder intensieve begeleiding van de trainer. (3,5 uur)

Afsluiting De mogelijkheid om aanvullende producten te kopen tegen een trainingskorting.

DAG 3: halve dag

Examen Examen Veiligheid en Kennis

Touch-up Finetunen van de techniek. Extra tips & tricks n.a.v. vragen uit de praktijk, touch-up op 1 van de modellen van praktijk dag 2

Afsluiting Het examen doorlopen met de trainster en de uitreiking van certificaat en junior sticker.

Tickets

  • Prijs

    €400.00
    Tax: +€84.00 BTW
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page